CORONA Update
Her vil vi forsøge at holde jer opdateret på CORONA sitautionen og hvordan vi som forening håndtere tingende i det daglige. Den vil løbende komme updatering så vi anbefaler at man løbende holder sig orienteret
KLIK på link her nedenfor for at se vores Corona restriktioner for Børn & Unge, Voksne & Senior Afd
Seniortræning om Onsdagen samt Voksentræning om Torsdagen

Pt. er det forsamlingsforbudet som bliver afgørende, altså maks 10 personer i vores lokaler af gangen, så vi henstiller til at man overholder dette. 
 
TORSDAG Træning

Grundet forsamlingsforbudet på 10 personer har vi valgt at man SKAL booke en bane hvis man ønsker at træne om Torsdagen så vi undgå en masse folk møder op.
Der er følgende 2 tidere 18.00 - 19.30 samt 19.45 - 21.15 hvor der kan skydes på 10 baner

Vi henstiller til at folk kommer til tiden, og man ikke opholder sig unødig i lokalerne så der er plads til de næste som gerne vil skyde. Sørg for afspritning, hold afstand.
Hvis man kan se at der er 10 personer til stede i lokalet skal man vente med at gå ind til andre er gået ud.

Der SKAL bæres mundbind når man kommer ind i sports & kulturcenteret, og det samme gør sig gældende i vores klublokale. Under skydningen og når man står ved standpladsen er det ok at tage mundbindet af, men så snart man bevæger sig rundt skal man have det på.
Dette er gældende indtil Januar, men vi holder selvfølgelig øje med sundhedsmyndighederne anbefalinger og der kan løbende komme ændringer
Vi håber til jeres forståelse og lad os håbe det kun er for en periode

KLIK på LINKET for at booke bane
Bane 2-6 er Luft 10m & 7-11 er Cal22 15m
BOOK BANE


Trehøje Skytteforening | Stadionvej 3 | 7480 Vildbjerg | CVR: 31949572