Nyt internationalt riffel- og pistolstævne i Vildbjerg
Talentcenter Vest under Dansk Skytte Union afholder den 8-10 marts 2019 et nyt internationalt 10 m. luftstævne for riffel- og pistolskyttere.
Målet er, at stævnet skal vokse sig stort over de kommende år og blive et af Danmarks største luftstævner.
Pt. er der 75 deltagere tilmeldt fra Danmark, Norge, Storbritannien, Frankrig og Indien. Iblandt de 75 deltagere er der flere kendte navne, hvor der bl.a. kan nævnes Stine Nielsen og Rikke Mæng, der begge har vundet 2x sølvmedaljer på hold til VM. Udover de to danske skyttere har stævnet fået selskab af det franske landshold.
Holdet bag stævnet er trænerteamet i Talentcenter Vest, der består af 11 riffel- og pistolskyttere som alle er repræsenteret på henholdsvis det danske senior- og juniorlandshold, samt de 4 talentcenter trænere, hvor det kan nævnes at Bent Helleskov, der er cheftræner for talentcentret, lige er blevet udnævnt til landsholdstræner pr. 1. april i år.
Vi håber med stævnet at kunne bringe endnu flere dygtige internationale skyttere til Danmark og dermed give de danske skyttere mulighed for at konkurrere på internationalt plan i Jylland.
I år har Walther sponsoreret hovedpræmien i form af enten en luftpistol eller en luftriffel til stævnets overordnede bedste skytte. Præmien afhænger af, om det bliver en pistol- eller riffelskytte der løber med titlen. Et sådant våben har en værdi af mellem 15.000-18.000 kr. 
Skulle der sidde nogle interesserede, der godt kunne tænke sig at se hvordan sådan et stævne foregår, er det muligt at kigge forbi hallen i Vildbjerg Sport- og kulturcenter den 8-10 marts mellem kl. 8.00 og 18.00.
Skulle der sidde nogle virksomheder og tænke de godt kunne tænke sig at sponsorerer stævnet, så vil temaet bag blive taknemlig for sponsorater, der kan bruges til præmier til vinderne af de forskellige klasser. Teamet kan kontaktes på mail: tcv-dsu@outlook.dk
Billede
Trehøje Skytteforening | Stadionvej 3 | 7480 Vildbjerg | Tlf.: +25514168